Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (3.23 secunde)
Adrian Nastase si Miron Mitrea, nasii postului MTC-TV Numai ca in data de 9 mai, Guvernul Romaniei emite Hotararea nr.451 privind infiintarea Societatii Comerciale "Maritime Training Centre Television” SA Constanta prin desprinderea unor activitati din cadrul CPPMC, document semnat de premierul Adrian Nastase si de Miron Mitrea, in calitate de ministru al Transporturilor.
Mircea Drosu Niculina i-a contestat pe Adrian Nastase si pe Traian Basescu, dupa ce initial intentionase sa-l conteste la BEC pe Mircea Geoana.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
Printre responsabilii "aranjamentelor oculte” care "au viciat” rezultatul Congresului, Iliescu s-a multumit sa-i nominalizeze pe Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu - situatie in care Adrian Nastase (si nu numai) a rasuflat usurat.
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD. ... El se numeste Adrian Nastasea€œ, a declarat Basescu in fata publicului din Alba Iulia.
In replica, liberalul Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca "este impotriva interesului national ca PUR si UDMR sa paveze drumul catre putere al PSD” atata vreme cat "orice constructie care ar include PSD va face imposibila lupta impotriva coruptiei, dar in schimb, i-ar permite lui Adrian Nastase sa se salveze”.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca senatorul PNL Adrian Cioroianu a fost nominalizat oficial de liderii liberali pentru postul de ministru de externe in locul lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand sa-i prezinte si presedintelui Basescu cererea, potrivit NewsIn.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Pentru a reda legitimitatea integrala forului (abuziv) suspendat de Adrian Nastase si pentru a-l scoate din impasul statutar pe acelasi Nastase, Corlatean a mai precizat ca Biroul Coordonator (impus fara nici o baza de Nastase in locul Delegatiei Permanente) "si-a incheiat mandatul” odata cu consumarea tuturor momentelor electorale.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a precizat ca in cadrul discutiilor s-a pus si problema formarii unei alte Delegatii Permanente, dar acest lucru nu ar fi posibil din punct de vedere statutar.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Printre acestia, nume sonore ale politicii, cum ar fi Adrian Nastase, Markó Béla, Adrian Severin, Verestoy Attila, Frunda Gyorgy, Radu Berceanu si Adriean Videanu.
Ea a admis ca o eventuala conducere a partidului de catre Adrian Nastase i-ar asigura PSD-ului depasirea pragului electoral, dar a exclus posibiltatea ca orice alt presedinte, in afara de Iliescu, sa reuseasca o asemenea performanta.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Adrian Ursu: ... ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National: ... • Adrian Ursu:
In schimb, Geoana trebuie sa stea cu ochii pe cei doi secunzi ai sai - Adrian Nastase si Miron Mitrea - doua "piese” prea grele si versate pentru a fi lasate in voia lor.
red.), dl Adrian Nastase va lua act de aceasta solicitare regulamentara si constitutionala“, a declarat pentru Mediafax Eugen Nicolaescu.
Organizatia Municipala PSD Bucuresti a inaugurat ieri in prezenta liderului ei, Dan Ioan Popescu, si a invitatilor Ion Iliescu si Adrian Nastase un nou spatiu destinat socializarii membrilor social-democrati, intitulat „Clubul Tineretului“, unde acestia au la dispozitie Internet si karaoke.
Actualul presedinte al Camerei, Adrian Nastase, a declarat ca a fost votata cu doua abtineri „solutia inteleapta“ de a trimite spre dezbatere la Comisia pentru Regulament cele peste 200 de amendamente depuse, inclusiv pana vineri, cand se va intocmi si raportul final.
google-analytics.com